Hösten är på ingång!

Idag har det verkligen märkts att hösten är påväg. Sista augusti imorgon, tiden går fort nu. Denna dagen har kännts som att den aldrig tog slut typ. Har världens jobbigaste torsdagar, inga raster och massa lektioner. Nu sitter jag och försöker få in spanskaglosorna i huvudet.
 
Senare hade jag tänkt att fixa iordning på mitt rum. Vet att jag skriver det nästan varje dag men de blir stökigt hela tiden. Måste fixa iordning lite för imrgon också, ska plocka fram kläder och lite så. Sover hos Lollo imorgon.
 
Ska försöka skriva iallafall ett till inlägg ikväll, satsar på de!
 



Miercoles

Har haft en riktigt lugn och allmänt bra dag. Hade en halvtimmas hemskunskap. Efter de så drog jag och Rebecka hem till henne och åt lite. Sedan tillbaka till skolan för totalt två och en halv timmes lektioner, sedan så slutade vi.
 
Bakade precis lite äpplepaj, gott och inte så hemskt onyttigt. Ikväll är det ridning på LRK, hoppas att det går bättre än förra gången.
 
Vet att bloggen är supertråkig nu, men har en liten "suprise" på gång eller vad man ska säga, en förändring blir det iallafall!
 



Kapten Röd

Har haft en bra måndag. Började vid 9 och hade några lektioner fram till 12. Då skulle hela skolan och massa andra till stadsparken där vi kollade på Kapten Röd. Efter edt så slutade vi. Hannah följde med mig hem och vi bestämde oss för att efter lite film tittande dra ut och klicka lite bilder i de fina vädret. Vi gick bort mot stuteriet och tog lite bilder där jag brukar powerwalka. Blev massa skratt och fina bilder. Vill ni se några?
 

Junior

Fick Junior igår, lite väntat ;) Red för en ny ridlärare och än så länge verkar hon bra. Var lite lättare nu första lektionen, hade lite upphöjda bommar och så. Junior har blivit en helt annan, häst över sommaren, han var så himla glad och possetiv nu! :D
 
Och himlars vad fint han gick, klockren! Himla nöjd med honom,lyssnade, formen var fin, ja de finns inte så mycket mer att säga, jag är jättenöjd!
 

On the bus!


Kick Off

Idag så är det kick off på ridskolan. Ska dit och hjälpa till, vi i US har ju hand om hästpresentationen. Så de håller väl på ett tag och beroende på när det är klart så får jag se om jag åker hem efter eller stannar kvar. Idag är de nämligen dags för terminens första lektion i grästorp. Roligt att träffa bl.a. Linnea igen, har inte sett henne på hela sommaren, mycket att prata om med andra ord. Så det blir nog bra.
 

Fina Prinsisponny!


Ridning osv

Har haft fullt upp idag och igår så har inte hunnit med att uppdatera men, men.
 
I onsdags så fick jag Atlet, de var mer eller mindre kaos kan man väl säga. Han hängde i handen och jag orkade inte hålla ihop honom. Inte så myxket mer att säga.
 
Igår så tog jag Olivia en sväng på stan, fick med mig en tröja från b.young och ett linne från JC med mig hem. Sedan åkte vi hem till Olivia, jag hjälpte henne lite när hon red Soccan och sedan red vi Annabell och Prinsen, han var riktigt fin och kunde böja igenom honom.
 
Idag jobbade vi först och sedan tog vi hästarna. Jag red Prinsen igen och jäklar vad fin han var. Ville inte sluta rida, han släppte verkligen till och bjöd framåt och jag hade en riktigt bra känsla!
 
Atlet ↓

Spaanska

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3237837/images/2012/pic_5034d171e087c3365c00010e.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3237837/images/2012/pic_5034d171e087c3365c00010e.jpg" class="image">


To da stable

Hann med tidiga bussen hem idag, riktigt skönt. Har haft ganska lugna lektioner, enda som vi gjorde något på var på hemkunskapen imorse, där vi gjorde äppelpaj! När jag kom hem så stod bakning på schemat, till cafet på ridskolan. Kladdmuffins blev det.
 
Nu ska jag starx till stallet och rida terminens första lektion, idag är det LRK, på söndag Grästorp. Har bytt grupp nu till gruppen efter mamma, ville inte bara rida dressyr hela tiden ;)
 
Förresten, vill ni ha typ dagens outfitbilder, vet inte om de är intressant men om ni vill ha de kan jag fixa de, kanske inte varje dag men.
 
Har dessutom märkt att mina blogginlägg som jag gör från mobilen inte kommer upp, blogg.se appen är säämst..
 
gamal bild.
 

Going to→ my bed!

Min pw blev lite längre än tänkt, vände och gick tillbaka hela rundan när jag var klar. Men det är så härligt att gå där, särskilt när fölen springer runt i hagarna längs med vägen, så söta är dom! Efter de så landade jag i soffan framför Robinson och nu ska jag avsluta kvällen med Svenska Hollywoodfruar, mer underhållande pogram får man leta efter, haha. Och efter de ska jag sova.  
 
PUNKT.
Imorgon är det också dags för terminens första ridlektion!
 
 
 
 
 

Mål, motivation och insperation

 
Har tänkt lite fram och tillbaka. På det här med mål. Har bestämt mig för att sätta upp mål för mig själv, personliga och mål i skolan och ridningen! Att skriva ner och sätta upp mål för mig själv för mig ofta iallafall en smula mer motiverad, känns som att man lovat sig själv liksom.
 
Vissa mål har jag redan klara i huvudet, andra inte. Vissa kommer vara långsiktiga, allting här i livet går inte på 2 röda, även fast man många gånger önskar de. Jag är jättebra på att ställa för höga krav på mig själv ibland i vissa situationer så huvudsaken är, hör och häpna, inte att nå alla mål, utan huvudsaken är att jag går in för det och verkligen ger mig an på att göra mitt bästa och kämpa!
 
För att nå mina mål så behöver, iallafall jag, motivation! Och för mig så hänger motivation ihop med insperation!
 
Ingen insperation = ingen motivation!
 
Alla blir inspererade av olika saker! De som jag skulle säga insperar mig mest är nog bilder, citat, bloggar och personer som lyckats på ett eller annat sätt. De finns ett gäng bloggar som jag läser dagligen och de flesta av dem inspererar mig på ett eller annat sätt. Två av dem är Linnolsson.se och Warnmarks.se. Båda dessa personerna har gått igenom mycket och kämpat sig dit dom är idag, inga räkmackor här inte.
 
Kommer att komma ett inlägg med vissa av mina mål för hösten, andra kommer jag att hålla för mig själv.
 

adaylikeeverybodyelse

 
Kom hem från skolan för en timme sen. Kom på lagom efter att jag kommit innanför dörren att jag glömt engelskaboken i skolan. Men hinner göra de gloserna imorgon. Ska strax dra ut på en pw, bra sätt att rensa tankarna på. Skolan är ganska chill än så länge, men de drar väl igång på riktigt allt för snart.
 
Var ju även fotografering idag, och fy, vill inte änns se de bilderna..
 
 

Lovisa & Pasja


Sooova

Har tillslut landat i sängen och ska försöka sova. Imorgon ringer alarmet kl 6 första gången bussen går 7. I vanliga fall brukar jag ta mig ur sängen halv 7, men idag så gick jag upp i tid och upptäckte hur skönt det faktiskt är att kunna ta det lugnt och inte stressa runt i en halvtimme på morgonen för att änns hinna äta något innan jag går till bussen. Frukosten ska ju tydligen vara dagens viktigaste mål så ^^
 
 

Shopaholic!

Jag är helt ärligt talat en riktig shopaholic, haha! Kanske inte extrem men när det gäller ridkläder så har jag riktigt svårt att hålla fingrarna i styr, tur att skara hästsport ligger 40 min bort med bil,  annars hade jag varit pank 24/7 ^^
 
Men nu ska jag verkligen spara. Göteborg Horse Show är i april, och då blir det alltid en hel del shopping. Sedan så blir det ev. även Globen iår, så kanske blir lite shopping där med. Så målet är att verkligen sparasparaspara! Men har några saker som jag "behöver", så förutom det så är det totalt köpstopp iallafall på hästfronten fram till april. Vet att jag antagligen kommer att bryta mitt köpstopp, därför är det inga saker som jag bara vill ha men som är totalt onödiga med på listan: ↓ 
 
# Palladium
# Blå ridbyxor
# Långärmad piké
# Ridkavaj
# Ett nyt hoppspö, har fått någon idé om att jag måste ha ett glitterspö, haha!
 
Kavaj får jag se hur det blir med, beror på lite.
 

Första skoldagen är avklarad!

Då var första skoldagen avklard, jag är redan trött på de! Men det är bara att stå ut. Fick lite papper, nycklar till skåpen osv! Imorgon är det skolfotografering, de enskilda kortet måste bli bra! Eftersom jag började 9:an nu så kommer de sitta uppe i korridoren bland de andra "planscherna" på förgående års avgångselver, och där kommer de sitta läääänge så detta måste bli bra.
 
Ikväll ska jag försöka fixa iordning lite i mitt rum för det är som vanligt kaos och hela soffan är full av kläder! Kanske blir något mer inlägg här, vi får se. Funderar även på att byta ut min nuvarande header och kanske ändra lite i designen för är riktigt trött på denna.
Saknar♥
 

Mot skolan


Hejsanhoppsan osv! Tänkte hinna med en liten uppdatering såhär på morgonen! Jag vaknade för en och en halv timme sen. Dock ligger mina kära vänner och sover fortfarande, som vanligt! Men funderar seriöst på att väcka dom snart.


Polly

Det är inte någon ide att förklara, att skriva vad den ponny betydde för mig, varför jag jag gång på gång stänger ut minnena som gör för ont för att tänka på, dem som river i såren igen, dom som aldrig kommer läka. Jag skulle välja den ponnyn framför alla hästar i världen. Tiden med henne kommer aldrig tillbaka och jag kommer aldrig ha något sådant igen. 7år är en lång tid, men så länge var hon den jag jämnt red, som jag hörde ihop med. Och inte en gång gjorde hon mig besviken, ordet svacka existerade inte änns, på 7 år. Jag kände den ponnyn utan och innan, hon var min trygghet.
 
Nu två år senare så svider de fortfarande i såren, tårarna som skulle kunna fylla badkar rinner fortfrarande ner för kinderna. Jag har aldrig litat på att saker och ting kan sluta bra sedan den våren. Jag vet att allt går åt helvete förr eller senare, lyckliga slut finns inte i min värld längre. Jag hade gjort allt för ett enda lyckligt slut. Hade våran saga fått de hade du stått i min ägo idag, allt hade varit annorlunda, och hundra gånger bättre. Men så blir det aldrig.
 
Du kommer alltid vara min högsta önskan, the world´s gretest♥
 
 
Filmen är gamal och jag kan fortfarande inte se den, låten i slutet innehåller alla minnena och jag kan fortfarande inte lyssna på den.

Jag lever!

Hade en riktigt bra dag i måndags i Göteborg, världens bästa stad, med fina vänner! Blev lite shoppat så nu är min klädkris lite mindre iallafall.
 
Olivia sovöver hos mig inatt, gårdagen spenderades med bakning och en hel del avsnitt av Prettie Little Liars♥
 
Idag på dagen så händer det inte så mycket. När Olivia åkt hem så ska jag packa lite för ikväll kommer nämligen två av våra saknade göteborgare hit så då bor jag hos Lollo medans dom är här, myyyysigt!
 

Grymma dagar!

Sitter nu hemma efter ett par grymma dagar på smögen med Hannah. Har varit ute på havet vid buskär, solat och badat, åkt vattenscooter och fiskat krabbor med kusinerna. Hann även med två rundor på bryggan, fick med mig en tröja och en Piké. Har klickat lite bilder med telefonen som jag kanske lägger upp en annan dag.
 
Imorgon är det tidig uppstigning som gäller. Dagen ska spenderas med shopping i Göteborg med Lollo och Linnéa, kommer bli supermysigt! Så ska krypa ner under täcket så att jag hinner sov ett par timmar innan jag ska upp igen, full rulle.

You have taken My heart!


Mot kusten!

Nu är vi påväg mot smögen. Ska dock tillbringa förmiddagen i Uddevalla för mamma ska jobba, men jag och Hannah ska nog hitta på något roligt! Jag kan vägen till Lidl iallafall ;)


Flitig!

Känner att jag har varit riktigt flitig idag! Har tvättat ALLA borstarna i både saltvatten och såpavatten, så nu är dem rena och fina. Sedan tog jag och putsade både DeNiro stövlarna och Tretornen. Även ridskorna och chapsen var riktigt skitiga. La även västen i blöt. Kollade hela OS finalen i dressyr, riktigt fina ritter!
 
Har precis packat färdigt tills i helgen också, blir grymt!
 
Hannah tar egopics!
 

Bra avslut på sommarlovet!

Resten av denna veckan och nästa vecka är fullt med roliga saker, bra avslut på sommarlovet med andra ord!
Såhär se dem närmaste dagarna och veckan ut:
 
Imorgon: Smörja båda paren ridstövlar och ridskorna+chaps! Hannah kommer på eftermiddagen och sover över.
Fre: Åker till mormor på smögen med mamma och Hannah
Lör: Smögen
Sön: Åker hem från smögen
 
Nästa vecka:
 
Mån: Har lite planer men vi får se!
Tis: Chill dag, packa lite!
Ons: "Flyttar" til Lollo, denna dag kommer nämligen våra saknade göteborgare hit! ♥
Tors: Med Lollo, Johanna, Agnes och Becka
Fre: Med Lollo, Johanna, Agnes och Becka
Lör: Med Lollo, Johanna, Agnes och Becka, Johanna och Agnes åker hem :(
Sön: EV, Funktionär på hopptävlingarna i Grästorp!
 
Blir super detta :)
 

Mina Iphoneskal!

Har haft min telefon i drygt två veckor och har "redan" lyckats att samla på mig 4 skal.
 
Dessa 3 beställde ↑ jag härifrån, billigt värre, gedde typ 80 kr för alla tre tillsamans! 
Detta↓ kom idag! Det är självklart favoriten med världens finaste Arnold på baksidan, absolut världens vackraste häst i mina ögon! Ville ha en bild som betydde mycket. Dennna påminner om Björneröd och dennna sommarens underbara vecka där, sedan är bilden sjukt fin tycker jag. Kan inte se mig mätt på den hästen, kan sitta och kolla på bilden hur länge som helst, folk kommer tro att jag är knäpp som sitter och stirrar på skalet istället för skärmen ;)
 
Bilden gör inte skalet rättvisa, mycket finare i verkligheten!
 
 

You have taken my heart ♥

Bildbomb→  Världens finaste och mest saknade Arnold ♥


true shit.


Finaste Prinsen!


Trädgårdsmästare next?

Igår åkte jag en sväng till Olivia på eftermiddagen för att jobba (rensa ogräs). Vi rensade i över fyra timmar, dock gav vi upp när de började ösregna och skyndade oss in. Och jag säger då de, underskatta aldrig en trädgårdsmästare! Hard Work dedär, framför allt ryggen värker som tusan efter ett tag, men tjände ju lite pengar så då är det bara att stå ut ;)
 
Olivia sov över här igår och idag följer jag med henne hem och sover där. Planen är väl att vi ska hinna jobba lite till också! Nu ska jag dock utföra dagens svårste uppgift, väck och få upp Olivia ur sängen! Wish me luck!
 
Myseeeen!♥ ↑
 

Prinsen♥