K O N F A L Ä G R E T !

Vi badade, vattnet var 8+, sjukt kallt och min fot krampade, men i kom vi, med kläder och allt ;)



Travaren hoppar fint han med!



Back on Track!

OKej nu är jag tillbaka! Mamma fixade en ny datasladd i fredags. Men jag har varit på konfaläger hela helgen.

Igår när jag kom hem så kom Lollo och följde med mig på hoppträningen. Jag red på Kingen och det gick ganska bra. Han är så himla smal och spinkig i kroppen och när vi red fram så kändes de inte bra alls. Kan inte rida ordentligt på honom, har aldrig kännt mig så förlång på en häst asså!

Men när vi började hoppa så kändes de bättre. Kingen är trots allt travare men ändå så är nog galoppen och hoppning hans starka sida ;)

Vi körde på lite travbommar och galoppbommar, de gick superbra!

Film:



Idag så har jag en del att göra:

* Skriva klart en SO- inlämning!
* Städa iordning på mitt rum
*Putsa stövlar
*EV, åka till Olivia

Sen så kommer nog Hannah förbi en sväng också!



CR imorgon

Tjosi! De här med uppdatering är inte riktigt min grej precis;) nejmen snart har jag en dator att blogga från igen så då blir de bättre. Imorgon så ska jag hoppa clearound på klubben. Skulle ha hoppat IQ egentligen men han har blivit halt så Nina tyckte jag kunde vara med på Moritz, haflingern, vi får se hur detta går. Ska hoppa 70cm har bara hoppat lite markarbete på honom innan men de får gå som de går helt enkelt. Lollo kommer nog imorgon på morgonen och följer med. Ska fixa iordning lite och sen gå och lägga mig tror jag faktiskt!


På no lektion

Hej allihopa! Först och främst är det inte Matilda som skriver detta inlägget utan Catarina som går i Matildas kära klass :) jag ville bara skriva att nu har vi no lektion och jobbar med kemi och frågor om maten. Vi har nämligen muntligt prov på fredag och Matilda jobbar som ett litet stud här och svarar på frågor, hahah Nu ska jag göra samma saaaakkkkk, tummen ner till no.... Hehehehehehehehehehe


Follow

Följ mig på instagram, heter matildascander ;)


The past week

Ojsan, har inte bloggat på en vecka nu, får ta och skärpa mig! ;)

Men kan ju berätta lite vad som hänt de senaste! I måndags så blev min stalldag lite längre än planerat om man säger säger så. Våran påskaktivitet gick bra och barnen verkade nöjda och glada. Sedan så chilla vi lite i huset innan jag och Annika tog in hästarna vi skulle rida. Sedan kom Fanny och Malin också. Vi red kanske vid halv 3. Jag red på Lucky då. Sedan så åkte de anda hem så var jag och Fanny kvar och red de två sista som var kvar. Jag tog Bimbo, har inte ridit henne sen 2010, men hon var superfin!
Var i stallet totalt 11 timmar, näringsintaget bestod av en ballerina och fyra chokladmuffins, hahahaha!

I tisdags va de konfa som vanligt. På onsdagen så hade vi matteprov, gick åt helvete. Sen på kvällen var de ridning på LRK. Jag fick Struppi, och de gick bra.

I torsdags så hade vi USmöte, trots allt så fick vi en hel del "gjort". Igår så fick vi tillbaka matteproven, men vi fuck fortsätta och då gick de bra. Vi fick ochså tillbaka våra bedömningsmojs i biologi. Snacka om att jag blev sur, hade en hel del på A, en del på C och en pytteliten sak på E. Så just nu har jag D, om de inte vore för de lilla på E så hade jag fått B antagligen, suuuuuurt! Mensom tur är så har vi en biologikurs kvar så kanske kan fixa den delen då!

Idag så står städa, putsa stövlar och en springtur på planneringer. Så de är bara att sätta igång.


Bloggtävling

LÄNK: http://ricos.blogg.se/2012/april/utlottning.html


M O N D A Y M O R N I N G !

Ska snart gå ner och äta lite frukost och sedan åka till stallet. Sista lovdagen idag, imorgon så ärde skola som gäller igen...

Hoppas ni får en bra dag!


Motivation!

Har fått massa motivation till bloggen nu, när jag inte har någon dator, supeeeeeeerbra!;) Men jag ska blogga så gott jag kan från Ipadden, kom gärna med förslag.

Nu så sitter jag framför tv:n och ser på en av mina älskade Harry Potterfilmer, kärlek till dom! I övrigt så har jag bara tatt de lugnt hela dagen. Var dock i stallet och hade stalltjänst kl 7 på morgonen, vi blev inte så många men de är alltid så mysigt att vara i stallet med pratglada människor,att solen sken och att de faktiskt var riktigt varmt trots att de va så tidigt på morgonen! Imorgon blir de stallet igen för att ha påskmojs med US på förmiddagen. Tyvärr så ser inte väderprognosen så fin ut för imorgon:


Vad håller jag på med?

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3237837/images/2012/pic_197501899.jpg" class="image">

Hittade dessa bilderna på mig och Rayban på Ipadden. Har ingen aning om vad jag håller på med på den ena men bjuder på den, hästen är ju fin iaf :)


B Vertigo

Klickade hem en tröja från Horze igår av märket B Vertigo. Supersnygg som jag velat ha hur länge som helst! Dessutom var de 60% rea på den, och massa mer saker så kolla in: horze.se, så de gjorde ju inte saken sämre, får ta och tacka världens bästa mormor! <3


Sorry!

Blir dålig uppdatering här nu ett tag. Laddsladden till datorn funkar nämligen inte så då har jag bara pappas ipad att blogga ifrån. Vet inte riktigt när jag har någon dator igen, vi får se!


S N Ö K A O S !

seriöst, de össnöar ute, galet! Klickade några snabba bilder genom fönstret, massa zoom så de blir ju inga speciellt bra som ni kanske förstår.


Fina vännen och Jag!



långFREEEEEEEEEEEEEEEDAAAAGEEEEN!

Ny dag, nya äventyr, right? ;)
Nejdå, inga äventyr här inte. Ska till kyrkan om lite mer än en timme, men sedan har jag bara en gång kvar! Sen får vi se vad som händer. Spännande dag, eller.. Fast de står att de ska snöa idag, inte okej!



Fina tjejor ;)


Horsemanship

Kolla denna filmen. Helt sjukt fint. Jag vill ochså ha en sån relation till en häst. Man ser verkligen bandet och hur de komunicerar. De hoppar höga hinder, gör dressyrövningar, helt utan utrustning. Amazing!
När vi kanske skulle köpt Polly så var jag fast besluten vid att om hon skulle bli min så skulle jag lägga tid på bandet mellan oss, jag var (är) så himla fascinerad av de som håller på med NH.

När jag skaffar egen häst, antagligen när jag är vuxen, så ska jag träna mycket löst och bygga upp en bra och stark relation till min häst. För i grunden är de A&O, de ger både glädje, och jag är övertygad om att de ochså är nyckeln till framgång!



bloggtävlingar.

Man kan ju alltid hoppas!

Jag tävlar om ett Schockemöhleschabrak från Emmishopen inne hos Stalltjej.se!




Klicka HÄR för att komma till tävlingen!

Klicka HÄR för att komma till tävlingen!


Klicka HÄR för att komma till tävlingen!


femteapriltvåtusentolv

Känner att de gick bra med mitt bloggande^^

Men i förrgår så åkte jag till Olivia och sov där. Vi såg på film, jobbade, såg på film, red, fotade osv!
Fina vännen♥  Sedan igår så hämtade mamma mig och så åkte vi till LRK. Jag fick Rocky, och vi red ut!

Nu så ska jag renskriva lite spanska. Sen måste jag städa mitt rum och tvätta ridvästen, yey..
Annars så vet jag inte vad jag ska hitta på.


I WILL TRY

Okej! Nu ska jag skärpa mig med bloggandet. Saker och ting är inte bra, inte alls. Men ska försöka mig på att blogga som vanligt ändå. Ska försöka fixa ihop ett inlägg med bilder från den senaste veckan!




I'm falling to pieces.

Slängde ihop en slarvig film mrd klipp från de senaste veckorna på plutten♥
Finaste </3