Snyggt från Hööks!

Det är väl ingen som missat den nya Höökskatalogen som kom för några dagar sen? Jag hittade några fina långärmade pikeér som inte skulle vara helt fel. Blev också ännu mer sugen på kavajen som har säljts ett tag. Ridbyxorna från JH Collection var inte fy skam heller!
 

Instagram

Ni glömmer väl inte att följa mig på instagram? Matildascander heter jag där.


Secret Star

Några få bilder från när jag red Soccan igår↓

Lugn dag!

Insåg precis att mitt rum är i behov av att städas. Så det ska jag ängna dagen åt, ska även se om jag kan ta och putsa mina ridstövlar och ridskor+chaps!
 
Har varit hos Olivia hela helgen och var med henne på tävling! Fick också rida soccan igår, barbacka! Först gick det väl inte så bra men när jag slappnade av och kom på hur man skulle rida henne så gick det mycket bättre!
 
Igårkväll så åkte jag och Lollo in till stan. Blev mys och bästis snack på resturang och efter det så drog vi mot bion och såg Cockpit, riktigt bra film!
 

Hej hej!!

Lollo här igen, hoppas ni minns mig ;) Sitter här hos mattan och ja, vi är typ osociala för tillfället.. Ursäktar min väns uppdaterade, men nu är jag här, hehehe. Jag & min fina vän har haft en jätte mysig och väldigt härlig kväll. <3 Vi började med att äta och sen köpte vi lite godis och såg på bio. Mattan fick en biobiljett av mig till valfri film i födelsedags present, så en vecka efter hennes födelsedag var den förbrukad ;) Men som sagt, det var jätte mysigt!! Så glad att jag har henne som min vän, hon är verkligen guldvärd <3 Nu ska vi väl prata lite typ. God natt, hoppas ni hade en lika fin kväll som vi. /Lovisa (Lollo) Bjuder på några fina(host) bilder på mig från kvällen..


Barbacka next!

Ska rida soccan, barbacka! Gick ju inte så bra förra gången jag red barbacka *hosthost* då var ju dock hästen lite större!


Är med och tävlar om ett iPhoneskal

Klicka HÄÄÄÄÄR för att komma till tävlingen om ett skal från→ CaseApp!

Fotar

Fick min iPhone igår så nu blir de nog bättre uppdatering när jag kan blogga från den. Står och fotar Olivia nu när hon hopptränar Soccan.


iPhone

Fyllde år igår, hela 15! Fick iallafall vad jag önskat mig, snart är en iPhone påväg till mig. Bra tajming dessutom eftersom min xperia knappt fungerat de senaste dagarna.
 
Så nu är jag ute efter ett snyggt skal! Har nästan bestämmt mig för ett med en egen bild på. Har just nu tre  alternativ som jag väljer mellan:
 
Denna bilden är Arnold hur fin som helst på, de enda tråkiga är att bakgrunden är väldigt rörig, annars hade jag lätt valt denna!
 
Denna är ifrån när jag red på svalnäs med Olivia, älskar bilden dock är den avlång och har behövt förstora den massa för att den ska passa så då blev den lite pixlig.
 
 
Sen är det denna på Arnold, gillar verkligen bilden men den andra är han finare på!
 
Vad tycker ni? Har ni sett någon bild här på bloggen förutom dessa som ni tycker skulle passa?
 
 
 
 
 

Grattis <3

Ja må du leva, ja må du leva, ja må du leva ut i hundrade år, ja visst ska du leva, ja visst ska du leva, ja visste ska du leva ut i hundrade år.
Ett fyrfaldrigt(tusen faldrigt) grattis på DIN dag.
 
 
Världens STÖRSTA grattis till min allra käraste finaste mega bästaste vän. Du är helt underbar på alla sätt och viss, och även när jag är sur/ledsen och tror det är omöjligt, så får du mig att le och skratta. Du har gjort så mycket fint, nej, mer än fint för mig. Du är och kommer alltid vara min bästa vän. Mer som en underbar syster. Matilda, du är knasig, det ska du veta. Men du är det på världen...s underbaraste sätt. Jag vet inte vad jag skulle gjort/göra utan dig vid min sida, som ALLTID stöttat och peppat mig på det bästa sätt. Alltid uppmuntrat mig, stått bakom mina val och beslut, delat tankar och ord. I mina ögon kan du inte vara annat än bäst. Vi har känt varandra länge nu och fått uppleva mängder med grymma minnen tillsamans, och mer ska det bli. Jag vet inte vad jag ska säga för att du ska förstå hur betydelsefull du är för mig, för det är du verkligen. Jag hoppas verkligen att du haft VÄRLDENS BÄSTA OCH GRYMMASTE dag, för det är du VERKLIGEN VÄRD. Du är VÄRD allt bra. Jag kan inte tacka dig nog för den du är. Jag älskar dig ♥
 
All kärlek och alla kramar från din bästa vän, syster, Lollo. Jag kommer alltid stå vid din sida, oavsett.

Gästinlägg hos Rosanna!

Klicka HÄR för att komma till mitt gästinlägg hos Rosanna, blev glad när jag upptäckte att mitt inlägg som jag skickat in publicerades på en av sveriges största hästbloggar! :)
 
 
 

From Yesterday


Behövligt

 
Hjälmrengöring från CO, köpt på Bordrocks Ridsport   //   Pälsglans från ABSORBINE, köpt på Hööks
 

Motivationen på noll.

Har verkligen noll motivation till bloggen, precis som till i princip allt annat just nu. Men mår inte helt super heller på något plan.
 
För tillfället så sitter jag iallafall i husvgnen vid ett modellflygfält. Pappa och Felix ska tävla i helgen och jag och mamma ska roa oss med annat, bl.a. så ska vi rida islandsthäst hela dagen på lördag och på söndag så fyller jag år. Blir nog lite shopping också!
 

Bloggtävling hos Warnmarks.se!

Klicka HÄÄÄÄR för att komma till tävlingen! :)

I'll cry becuase it´s over.

Today is one of those days when I miss it more then I can describe. I miss it all.
 
 
 

Två små pollar!


Outfits!

Hittade några outfits på den gamla bloggen som jag gjort för ett bra tag sedan. Skulle inte tacka nej till något av de på bilderna, om man ändå vore rik! ;)
 
 
 
 
 

Dagens ridpass!

Idag fick de bli en lugn dag för för den lille pollen! Han kändes lite loj/trött och han hade nog fått sig lite träningsvärk från igår. Skrittade igenom skogen först och sedan fick han jogga i lite längre och lägre form och stretcha ut lite. Han skötte sig fint som vanligt, var dessutom kvavt och varmt ute.
 
Hästskötare in action ;) ↑

Karsten

Vaknade för en stund sen och ska snart ta mig ur sängen för att äta lite fruktost.  Sen står ett ridpass på Karsten på schemat för dagen. Tror han får en lite lugnare "joggingpass" idag. Igår så var jag ute och galopperade med honom, han jobbade på riktigt bra och när vi var klara så var han ordentligt svettig. Så det får bli ett lite lugnare pass idag!
 
 

Arnold


Regnig dag!

Regnet mer eller mindre vräker ner här och åskan går lite då och då. Idag har jag mest tagit det lugnt och nu på eftermiddagen så var jag iväg och red Karsten en sväng med Rebecka. De åker ju på semester en vecka så då ska jag och mamma ha hand om hästarna den veckan och rida Karsten, Sofia ska rida Pasja så vi får lite sällskap :)
 
 

Back on Track!

Okej, nu ska jag ta tag i bloggantet liteee bättre än innan.
 
Idag var jag iallafall i stan med mamma. Skulle bara ta en snabb sväng in på Rydéns. Men sedan så hade dem rea på jeans så fick med mig ett par från G-star och två från Levi´s och en tröja, välbehövligt. Sedan cyklade jag till Lollo och red Karsten med Rebecka. Senare så kommer Olivia och sover över.
 
Underbara saknade häst <3

True story


Monday

Har stigit upp ur sängen, där jag spenderat hela dagen. Nu står en kladdkaka i ugnen.
 
Mår inte så himlans bra, är förkyld, huvudvärken kommer och går och jag är helt almänt deppig. Så uppdateringen fortsätter lika dåligt lite till, orkar helt enkelt inte.
 

I only miss you when I'm breathing.

Är hemma, sitter i min egen säng och mår så helvetes dåligt att det finns inte. Veckan på björneröd har varit så bäst. Jag har ridit den absolut svåraste hästen jag någonsin suttit på men som samtidigt passade mig som handen i handsekn, älskade lille Arnold♥ Tårarna rinner nu när jag tänker på mina underbara vänner som är timmar bort från mig, skulle göra vad som helst för att vara tillbaka på björneröd med alla nu.
 
Kommer ett mer detaljerat inlägg med mer bilder osv en annan dag, nu ska se på en film och förhoppningsvis glömma att jag är långt borta ifrån de enda stället jag vill vara på och framför allt, långt ifrån de enda jag vill vara med, mina underbara vänner ♥
"En sång om vänskap, trygghet och en sång om något som ger oss hopp.
Och sången är såklart om Björneröd..."
Möttes av detta↑ när jag loggade in på fb igår, världens bästa Linnea!