P A N C A K E S

Ännu en skoldag är över, inte många kvar nu! Kvar på listan av dagens planer är stallet och innan det lite pannkaks ätande!



29 M A J

En vanlig tråkig tisdag. Va med Hannah efter skolan och hjälpte henne med ett arbete och sedan åkte vi ner till tunet och han se slutet på våra bröders match. Klickade några bilder men dom blev inget vidare!

Nu så ska jag nog sova egentligen. Imorgon är det onsdag (hhahahah ganska logiskt) och de är nog världens sämsta och tråkigaste dag om man bortser från ridningen, har prov i no imorgon dessutom, bläää!


lagom mobbad och ful bild men, men !


Kan alltid hoppas!


http://teamjumpers.se/?p=266


Bedtime!

Insåg precis att klockan tickat på och jag nog borde lägg mig! Är allt för bra på att gå och lägga mig alldeles för sent, dags att ändra på de..

Tog iallafall en sväng till stallet förut och red ut på Kingen med Felicia, Malin och Fanny, mysig tur, dock var det sjukt varmt även fast klockan passerat 6! Men en mysig liten tur blev det iallafall!


 


Här ska det stå något!

Hej igen, hahha, ;)

Nejmen nu ska jag försöka ta tag i de här med bloggen! Den senaste veckan har varit minst sagt händelsefull, särskilt de sista dagarna. Har bl.a. hoppat CR på Kingen och vart hos Olivia osv!

Här är lite bilder från veckan:


Börjar få koll på det här med inställningarna på kamerna nu ;)


Rörd till tårar..

klicka här, Olivia din text fick mig att gråta, de är inte ofta jag gör de när jag läser något.

Prinsen är en otrolig ponny, men de gäller att man hittar den sidan hos honom. Jag har träffat en ponny som han innan. Pinia. Dom två är både så olika men ändå så lika. Han är ingen matildaponny egentligen men de är något med honom som gjort att jag älskade att rida honom och va med honom, han är speciel och Olivia har gjort ett så himla bra jobb med honom att ni anar inte!

Fina lilla Prinsen vad jag saknar honom!♥



Stallet

Solen skiner och termometern står på 22 grader! Hela helgen har varit häst och stall, underbart ( nästan hela tiden) och de avslutas så ochså. Har hoppträning halv 8 ikväll men drar redan om en stund till stallet med kameran och träffar Linnea där vid 5 för lite allmänt stallmys, prat osv!

Hoppas ni får en bra kväll!


Home

Har sovit hos Olivia sen i torsdags. Har haft roligt som vanligt. På fredagen kom Lollo ochså. I lördags så red vi ut, jag på Prinsen och Olivia på Annabell. Lollo agerade fotograf.

Igår så kom de några och provred Prinsen, dom tog honom med direkt. Vi alla tre grät floder, inte minst Olivia. Så jag och Lollo stannade en natt till för att trösta Olivis ♥

Här är lite blandade oredigerade bilder från helgen!




Olivia & Soccan "del 2" !

fattar inte hur man roterar bilderna i Olivias dator så vissa kanske blir på fel håll men ;)

Prinsen, Annabell & Olivia!


Olivia & Soccan!

Fotade "lit" på Olivia och sockan förut. Är ganska nöjd med bilderna eftersom de trots allt var första gången jag fotade häst med den och nu börjar jag lära mig kameran lite mer! :)

Kommer fler bilder i lite tidsinställda!

Presenter


Tog en snabb bild!

Pengar- Film, Abduction( ♥ )- Skål med kolor (hur goda som helst!)- Kameraväska, Lowepro- Sist men inte minst, NIKON D5100!  Superglad över allt, speciellt kameran då ;)


Konfafesten, avklarad!

Då var konfafesten avklarad. Vi visade våran film, och fyyyyyy vad pinsamt höll på att dö några gånger asså! ;)


Dags att tagga om för konfirmation imorgon!


Bussy

Har fullt upp hela denna helgen så uppdateringen kommer inte bli så bra! Imorgon så ska jag konfirmera mig och de är en del som måste fixas idag!



It´s a part of me that you'll never take away, cause this is what I'm made of!

Jag har aldrig blivit så ledsen och sårad som jag blivit i samband med hästar, inget kan få mig att må så dåligt, alla mina depperioder beror på att inte allt är tipptopp på stallfronten. Men jag har aldrig varit så glad som när jag varit i stallet, suttit på en häst och kännt att den ställer upp för mig.

Många tror att hästar och ridsport är lite "piece of cake", dom har helt fel. Det är både fysiskt och psykiskt tufft att hålla på med hästar, våra fyrbenta vänner har en egen vilja och kan lätt skada sig. Saker kan hända på sekunder. 

Men det är värt allt, this is what I'm made of!




Nalle Puh, en klok björn!





"the imposseble just takes a little longer"





Resultat!

Tävlade som sagt dressyr på Struppi igår! Orkar inte skriva någon lång utvärdering men kan ju säga att han superfin! Han var lite rädd för dommaren så han spände sig väldigt på den kortsidan och även lite när vi inte red där så han tappade bjudningen lite! Men annars var det inag större missar förutom att han backade i ena halten så det blev en 4:a där. Men vi fick iallafall 63% och de är jag jättenöjd med! :)



Tävling imorgon!

Imorgon så är de dressyrtävling på Lrk som gäller! Ska rida en LC:1 på Struppi. Han är ju lite tittig så räknar med att han kommer vara lite spänd och så, men första gången jag tävlar på honom och första gången jag tävlar på Lrk, mycket nytt men de blir nog bra!


Random pic!


I wish that you didn´t exist, or at least that you was a bit wiser

Jag önskar att du inte fanns där, eller iallafall att du inte var fullt så dum i huvudet

Om de inte vore för dig så hade jag mått bra, vore det inte för dig hade hennes och min tid blivit längre.
du har förstört allt, och jag ljuger inte när jag säger att jag hatar dig.



Jag saknar oss ♥




Bloggävling


Klicka HÄR för att komma till tävlingen!


S U M M E R !

Vill ha sommar, nu! Sommaren 2011 var grym, hoppas på en lika bra sommar 2012!


Matilda vill ha!

Snälla mamma och pappa ;)


Fobi

Ska klippa mig imorgon. Jag skojar inte när jag säger att mitt hjärta dunkar i 180km/h när jag tänker på de. Har inte klippt mig på över ett år och sen sist jag klippte mig så har de blivit typ min största fobi. Mår seriöst illa av bara tanken. Jag vet, jag låter sjukt överdriven och det är sjukt att jag känner så. Men mitt hår är det enda jag är nöjd med på mig själv, så de är otroligt jobbigt faktiskt. Men jag tar de ett steg i taget. Har bestämmt att de får toppas 2 cm MAX. Bryr mig inte om att mer är slitet, tar de i min takt.

ångessssssssst x1000000



V Å R ! ♥



Panik...typ?

Åkte hem från skolan idag, så nu ligger jag hemma med feber. Missade ridningen också:( Men mamma anmälde mig till klubbdressyren på söndag. Ska rida Strüppi i LC:1 och LB:2. Så nu måste jag lära mig LB pogrammet, de är hur långt och krångligt som helst så jag har lite panik!



Longboard



1:A M A J

Igår gjorde nästan inget av de jag tänkte, putsade bara stövlarna och sen kom Hannah. Hon hade med sig sin Longboard så hon lärde mig åka lite på den. Sen så följde jag med mamma till elden. Där träffade jag Hannah, Julia och Felix, pratde med dem ett tag. Sen åkte jag med Lollo till Olivia och sov där.

Idag har jag varit på Pay`n Jump med Olivia och Lollo hela dagen, fotade massa med Olivias kamera, kanske lägger upp lite bilder här sedan.

 

Nu ska jag skriva klart min So så att jag blir klar med den någon gång!