29 Februari

2+9 februari idag, tiden går lite läskigt fort just nu känns de som!

Idag är de ridning på LRK! Var 3 veckor sen jag red där sist tror jag, så de ska bli roligt. Bloggen blir nog inte så bra uppdaterad nu de närmaste dagarna. Ska med Olivia hem imorgon och rida Prinsen inför lördag så kommer hem sent. På fredag så sover jag hos Olivia och sen är de pogramridningen på lördagen!

Men vi får se, hinner nog med lite uppdatering!


I'm brokenhearted.


Programridning

På lördag så är de pogramridning på klubben. Jag ska vara med på Olivias ponny Prinsen och rida LC:1. Är supertaggad, Olivia är så snäll som lånar ut sin fina lille Prinsen, tack! ♥ 

Vi kommer ha en supersnygg outfit, vill ni se?


Jag och Prinsen!


Shopaholic!

Här ser ni min shopping, oredigerade och extremt dåliga bilder men de får vara så nu!


En tröja som inte är med på bilden


Rosa Kl-tröja

KL ridbyxor

Kingsland Fleecehandskar

Tobbe Larssons pälsglans


HV Polo Piké

GHS t-shirt


Hunter stövlar och huntersprej

Sporrar 22mm, dressyrspö och Dounut!


Kingslandtröja med blåa armbågslappar


KL hoodie!

JW stövelväska!


Sist men inte minst, De Niro stövlar i kalvskinn!

Jag är supernöjd med mina inköp iår!


Shopping!

Här nedan ser ni nästan alla kassar jag har med mig hem från GHS! Bl.a. ridstövlar, ridbyxor, tröjor osv!

Någon som vill se bilder på allt?


urkass bild, men,men!


Visste ni att..

...jag är värsta bigfoot, stl. 40
...när jag var liten var min högsta dröm att bli delfinskötare på kolmården
...jag är en riktig märkesnörd när de kommer till hästsaker och ridkläder men på vanliga kläder bryr jag mig inte
...jag har förlorat 5 hästar på 2 år, på ett eller annat sätt
...jag har väldigt svårt för att visa vad jag känner i skolan ex. Kan må piss och ha tårarna trängade bakom ögonen men verka superglad, smile on the outside, cry on the inside.



BEFORE I DIE

>>tidsinställt<<
När ni ser detta så befinner jag mig i scandinavium på svenska mässan.
Antagligen xantal pengar fattigare.. 


Klockan ringer...

...05:45 imorgon och bilen rullar vid kvart i 7, GHS här kommer vi!!!!


Becksan står bakom kameran!


Happy!

Har haft en superbra dag och är bara allmänt glad! Gick till kvart över 12 och gick efter de in till stan med Therese, Catarina och Sanna. Vi strosade runt där ett tag och pratade om allt och inget, solen sken dessutom. Sen tog jag bussen hem vid 2.

Nu så ska kvällen ägnas åt att kolla så att allt blir packat. Ska packa minimum så lite som går, inte min sarka sida direkt men. Är sjukt taggad inför ett par toppendagar i göteborg!


Foodtime!

Ska ta mig lite att äta, är ensam hemma just nu. Är riktigt avvis på mamma som är och rider, men valde faktiskt att avså så att jag inte är sjuk på fredag!

Resten av kvällen ska sedan ägnas åt att plugga och kolla lite saker till göteborg!



Taggad till tusen!

Var hemma från skolan idag med. Men ska gå imorgon, har ingen feber och jag mår mycket bättre. Blir en kort skolvecka för mig för på fredagmorgon åker jag inte till skolan utan till Göteborg med Lollo och Becka! Väl där så ska vi ta oss vidare mot Scandinavium och Göteborg Horse Show, vi ska gå på mässan hela dagen och på eftermiddagen så kommer även Johanna och Agnes och så går vi med dom ett tag för att sedan sova hos dom tills lördagen. Då ska vi till GHS igen och gå på showen med mamma och Josefina! Är taggad till tusen. De blir två underbara dagar med världens bästa vänner, hästar och shopping! Min plånbok kommer nog eka ganska tomt efter de men ;)

Kameran är självklart med!


Förra årets shpping, kommer bli massa mer detta året!


Semledagen

Åkte hem från skolan idag, har feber så är hemma imorgon med. Men jag ska vara frisk på fredag!

Har sedan tillbringat dagen tillsamans med tv:n och min nya favoritfilm, Abduction, så grym! Har såklart ätit semla ochså, mumsigt.

Ni som inte sett den har misat något, rekomenderas!


Moritz

Här har ni filmen! Han är för söt den "lille" klumpedunsen ;)

Har film från när jag hoppade IQ ochså, vill ni se den?



Sötnosar

Ridklubben hade fått lite tillökning i form av två supersöta shettisar!



L U C K Y - L U K E ♥




Jag saknar dig, och jag saknar oss ♥


T J U G O N D E F E B R U A R I

Igår red jag Moritz. De hela gick över förväntningarna, han är ju inte riktigt min favorit. Men han hoppade på och när vi red dressyr när vi red fram så va han superfin! Någon som vill se film?

Idag så vaknade jag med världens förkylning. Halsen är död trots måååååånga halstabletter osv. Var hos tandläkaren ochså för dom skulle kolla om jag behövde tandställning, men de behöver jag inte :)

väldigt roligt och läsvärt inlägg osv!


JAG VILL HA VÄRME NU TACK!


T R U E


Vänner är de som vet allt om dig men fortfarande tycker om dig!

Längtar galet tills nästa göteborgbesök på fredag! Saknar allt redan ♥


Klockren!




Throuhg the window

Var sugen på att ta några snöbilder imorse. Men självklart var jag för lat för att gå ut. Mentog några genom fönstret ;)



Lovisa och Kashmir

 Satt och kolla på den andra bloggen, saknar sommaren en del, trots att de är mysigt med snö! Hittade denna bilden som jag har tagit på Lollo och Karsten i Varberg. Inget speciellt med den egentligen men tycker att den är så härlig på något sätt!



Junior

Jag red Junior igår och han var superduperfin! Särskilt i galoppen längde han på steget men han orkar inte riktigt bära sig så man får hjälpa till en del, en balansgång mellan hand och skänkel men jag är jättenöjd med honom!



Jag och Junior i höstas!


Ridning!

Ska snart åka mot stallet! Red tre hästar igår, känns lite i kroppen eftersom att jag vanligt vis (tyvärr) bara rider 2 ggr/veckan. Red Prinsen, red igen på Moonlight och red IQ i hoppgruppen,någon som vill se film?

Imorgon så ska jag packa, för på onsdag morgon åker vi till göteborg!

Jag och Moonlight, printat från film.
Fulaste sitsen, check!


BUBBLES!


Inte världens roligaste bilder men alltid något!


Smoothie!


Hallonsmoothie! Supergott och nyttigt, kan inte bli bättre!


Var de någon som sa lov?

asåiqoashcöiodscfyewidguowasgpeooooooooooooooool.!!!:DDD

Typ så glad är jag just nu, sportlovet är igång och avslutade skoldagen med att våran grymma klass vann arbetslagets turnering och jag tog tidiga bussen hem! Just nu så chillar jag med datan och eclipse ♥

Lovet blir riktigt roligt! Har bl.a. en tripp till Göteborg och mina fina vänner på schemat! Imorgon börjar dock morgonen med stalltjänst. Sedan ska jag åka och hejja på pappa & lillebror när dom tävlar SM! Och efter de åker jag till Olivia med Lollo och sover där, myyyys med filmkväll och mina fina vänner!


B L Ä

(Eftersom att jag har lite bloggpaus på den andra bloggen nu så kommer de lite mer häst här)

Detta schabraket var HEMSKT!

Stor diss!


Praoplats - Check!



T O R S D A G !

Har nog haft världens chilligaste torsdag! Började halv 9, jag och några till i klassen skulle filma en film till en tävling vår klass är med i, den blev grym! Sedan åkte vi och klippte ihop den på sockerbruket, sedan slutade vi och jag tog 11-bussen hem.

Väl hemma bakade jag Ryttar(fantomen)kaka, mumsigt värre! Sedan kom Hannah och vi gick och åkte skridskor, kallt som tusan. Och som varje torsdag så stod 1.5 h på gymmet på schemat. Blev ett riktigt svettigt pass för oss, eller för mig, Hannah chillade runt och tog massa egobilder på sig själv ;)

Bjuder på två bilder från dagen:

 
Filminspelning;)                                          Kaka!


The past days!

Var ett tag sedan jag skrev något här. Men har hunnit med en del. På årsmötet i lördags så blev jag vald till Ordförande i US! Red Kingen på lektionen och efter de så fick jag reda på en grej som verkligen har gjort mig riktigt ledsen, förbannad och besviken. Men jag har världens bästa ridlärare och vänner!

Skolan, ja som vanligt! Roligt nog så har vi en tävlingsmojs imorgon och jag och några till ska göra en film och vi slutar 11 och börjar halv 9, inte helt fel de!

Idag var jag på clinic på LRK. Riktigt bra. Var en kille som höll på med unga hingstar och utbildade och så. Han hade riktigt bra åsikter och ett bra tänk!



Årsmöte!

Ska allderles strax åka till stallet. Vi ska ha årsmöte med US och ett kort möte efteråt. Sedan ska jag hem en sväng innan jag ska till stallet igen, hoppträning på schemat!

Helt onödigt inlägg men ;)


Vinterland!

Möttes av massa snö när jag öppnade dörren imorse! De "össnöade" verkligen. Har nog kommit minst en dceimeter under dagen, riktgt mysigt men fruktansvärt kallt! Humöret är iallafall på topp, de är ju fredag! Har en bra helg framför mig om de blir som planerat. Imorgon kommer nog Olivia och Lollo hit och sover över, blir filmkväll/natt! På söndag så blir de årsmöte med med US och hoppträning. Blir awesome!

min bildbrist fortsätter, kanske kan ta lite bilder med L&O imorgon! Så ni får stå ut med mina älskade "before i die bilder"


1 dm så är jag nöjd!