Ut med de gamla!

Fick äntligen tummen ur igår och rensade ur min garderob som var mer än väl behövligt! Innan var garberoben tvärfull, ändå så hade jag inte alls många plagg jag använde och inte gjort på flera år. Så nu är hela min soffa full av massa kläder som ska bort och det finns lite mer plats för nya kläder. Så ska belöna mig själv med lite shopping.
 
Det kommer nog bli en tur till Göteborg i veckan med några kompisar, men ska framför allt leta efter en klänning och ett par skol till Julbalen då. Men lite andra kläder ska jag nog få med mig!
 
Finns hur mycket som helst jag vill ha nu! Mysiga tröjor, nya skor, en ny ridkavaj osv. Sen är det snart dags för Globen och sedan är de jul. Synd att inte pengar växer på träd! ;)
 
 

Dressytävling

Red på Junior igår. Han var ganska fin, bet sig fast lite i sidorna ibland och ville inte riktigt släppa och engara sig. VI hade lite markarbete och de mesta gick bra.
 
När lektionen var slut så fick jag stanna kvar och rida lite när de andra gått för att se hur han reagerade när han blev själv. På CR blev han nämligen helt stissig och började småstegra, och då var de ändå massa andra hästar där men han lugnade sig inte förens hans kompisar kom. Och jag ville vara med på dressyrtävlingen nästa helg.
 
Han skötte sig jättebra! Han spände sig och var lite gnäggig men lyssnade på mig och slappnade av efter en stund! Han är ju trots allt lite bäbis ännu med sina snart 7 år ♥
 
 
Så nu blir de klubbdressyr på lördag!
 

Spanskapluggggg

Sitter med spanskapapper över hela skrivbordet. Måste skett något under, hahaha, jag pluggar spanska på ett lov. Nej men lär nog inte bli så bra annars när jag missat så mycket när jag var sjuk och så. Har tre prov nästa vecka som jag måste plugga till också, blääääää på skolan.


Bloggtävling hos carlssonpataket.se !

Klicka på bilden för att komma till tävlingen om ett Glen Gordon schabrak från http://www.avantiafritid.se/ 
 
 

Höstlov!

Första dagen på detta lov inleddes med dressyr på Olivias ponny Soccan som inte alls var med på noterna idag, hon lossade stundvis och så känndes de som att "nu så" men så gick de inte alls igen. Rikigt kallt och blåsigt var de, frös som bara den trots att jag hade min dunjacka och dunväst över!
 
Om en timme så ska jag åka till ridskolan. Vi i US brukar ha en halloweenkväll varje år och nu är de dags igen. Så ska vara ute i mörkret och skrämma små barn, och jag som är så himla mörkrädd! Kan inte säga att jag gör de frivilligt, haha! Får ha mycket kläder på mig iallafall.
 
 
Bild från i början av passet, lite bättre var hon i slutet iallafall!

23 oktober

Usch! Är hur trött som helst, hela tiden. Trodde jag skulle dö när alarmet ringde imorse, var mycket mer lockande att ligga kvar under de varma täcket än att gå upp och gå till bussen i kylan. Nu är de mössa, vantar och dunjacka som gäller för att överleva kylan! 
 
Lååång dag i skolan med massa huvudvärk är ingen hit iallafall. Men kom på att de är höstlov nästa vecka så då blev dagen genast lite bättre,  förstår inte hur jag kunde tycka att skolan faktiskt var ganska rolig när jag var mindre..
 

Världens bästa Prins!

Innan Prinsen åkte iväg till sitt nya hem idag så fotade jag och Olivia lite. Det blev massa fina höstiga bilder på världens finaste Prins, trots att han inte alls var på fotohumör idag ;)
 
Tre favvosar↓
 

tjooooooo

 
Blir förvånad varje gång jag klickar in på bloggen för att skriva något,  vilket aldrig blir av, och ser att det över huvudtaget är någon som kikar in här varje dag trots den står ganska så tom. Men ska ändra på de.
 
Det har hänt en hel del sedan jag skrev något här! Var ju i Turkiet i Alanya en vecka, skulle inte tveka på att stannat där längre, en vecka var alldeles för kort. Här hemma regnar de konstant typ och prov och läxor är de gått om, särskilt eftersom jag vart sjuk de senaste dagarna, så om någon har en tidsmaskin så lånar jag gärna den!
 
 
Idag så har jag varit så duktig att jag städat och, nej sen har jag inte gjort mer. Men ska snart åka till Olivia, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men imorgon så ska vi till LRK och kolla på den nationella hoppningen iallafall och på kvällen så är de ridning i Grästorp, hoppas verligen att jag får Junior, saknat honom de här snart 3 veckorna. okej... Det var konstigt, trodde aldrig att jag skulle skriva de hahaha!
 
 
 

Arnold♥

Saknar finaste plutthästen♥

And when tears come streaming down your face.


Houdini

 

Orientering

Har sovit hos Olivia inatt och snart ska vi åka till Råda för att orientera, ganska slapp skoldag när alla ska orientera i typ 2 timmar och sedan kan man åka hem!

Ikväll så är det USmöte, ska även se om jag hinner fixa ihop filmen från hoppningen igår.


bild031


Sepia

 
 

Tisdag

Då var ett prov av mååånga fler avbockat. Hade slutprov i religon idag, känns skönt att det är gjort. Men ikväll har jag en del fysikuppgifter att göra. Kommer att ha massa att plugga denna veckan eftersom jag är borta hela nästa. Ska försöka fixa headern också, så att hela bilden syns!