T I S D A G !

Denna dagen började ju bra. Sitter hemma hos Sanna, en i min klass nu för våran första lektion var inställd och de visste ju inte jag. Så vi börjar om 25 min med matte. Ska på konfa efter skolan sedan är de hem och plugga. Ska ringa Frida och Linnea ochså. Mindre roligt inlägg menmen!
bild ur arkivet.

The end of something old, is a start of something new!

Då var de måndag igen, suck-.-
Nejdå, så hemskt är de inte, har massa roliga saker hela veckan nu, fullt upp med andra ord! Idag blir de igenridning, nice att rida två dagar i rad. Haft en hysat lugn dag, lite genomgång av prao v.10. Vet vart jag vill proa men tror inte jag kan ta mig dit :( NO gick åt till att planera en tävling vi ska vara med i. Man kan bl.a. vinna en resa till Lisseberg! Jag och några till ska göra en film som kommer bli supergrym, rolig info osv.. ;)


B I L D B R I S T !


Baka kaka!

Kom in för någon timme sen efter att ha varit i stallet. Resten av dagen så ska jag ta de lugnt. Tänkte baka en kladdkaka, mumsigt värre! Hoppas ni har en bra dag!




F R I D A Y

Då var de fredag igen, alltid trevligt! Har bara två veckor kvar i skolan nu innan lovet, som blir grymt!
Jag och Hannah var grymma på gymmet igår, har dock en rejäl träningsvärk nu efter en och en halv timme. Dessutom ska lära som bran voltige imorgon, gymnastik på hästen enkelt förklarat, får väl se hur de går!

Nu kollar jag på Harry Potter, för ovanlighetens skull! ;)



E N M Å N A D !

Om en månad befinner jag mig i göteborg, taggaaaaaaaaaaaa!


Förra året, ska fota massa där nere blir halvbra bilder där inne men! 


M Å N D A G V E C K A 3

Ny vecka, nya äventyr. hahaha! Nejdå, har lite planer för veckan. Kan dra dom sen. Skolan som vanligt idag och resten av veckan, som vanligt.

Veckans planer:

Måndag: CHECK!
Tisdag: Skola. Sen stan och äta med Olivia innan konfan.
Onsdag: Skolan sedan ridning på LRK
Torsdag: Skolan, fast slutar kvart över tolv, vara med Hannah och sedan åka till gymmet på såtenäs, duktiga tjejor!
Fredag: Skola
Lördag: Vet inte säkert, men har nog en grej på ridskolan med US!
Söndag: Hoppträning!


Så ser min vecka ut som "planerat"!


FAAAAAIL!


S U N D A Y

Tjosanhejsan! Dagens måste är gjorda, plugga och åka pulka ;)
Så ska ta de lugnt resten av dagen, ska se på världscupen sen och så är de hoppträning ikväll. Denna veckan har gått så himla fort har de kännt som, var ju sjuk tills i fredags så blev ju en kort skolvecka för mig. Men har en del pluggande framför mig denna veckan skulle jag tro.





E N W E C K A!

Idag är de en vecka sen jag startade denna bloggen, och jag har inte tröttnat än, plus i kanten på den!

Skönt att ha en blogg utöver den andra, en som jag inte bryr mig om kommentarer eller läsarantal på utan som jag bara kan skriva av mig om vardagen och allt annat!

Idag så har de inte hänt något speciellt, ganska bra och lugn dag! Bakade bullar på hemkunskap, niceigt väre ;)




It´s not easy when it´s hard

Allt var så mycket lättare förr, när jag trodde på de lyckliga sluten, att allt skulle bli bra till slut.
Men nu vet jag bättre och allt är mycket svårare, men jag har lärt mig att acceptera att lyckliga slut aldrig kommer att existera i min värld i mitt liv, that´s it!


..och jag saknar tiden då jag var glad, på riktigt


19 J A N U A R I 2012

Hemma idag med, mår mycket bättre men febern har inte gett sig riktigt men är nog bra så jag kan gå till skolan imorgon. Helgen får nog ängnas åt att plugga, vi hade tydligen massa läxor och lite prov så har en del att ta ikapp om man säger så.


Och snön har inte kommit heller :(


Carlssonpataket.se

Klicka på bilden för att komma till tävlingen och ta och kika in på: http://www.chevalridsport.se



HP

Funderar på om jag ska sätta på en film, fast blir nog inget med de eftersom jag har funderat på de hela dagen och har inte gjort de än. Men är riktigt sugen på att se någon Harry Potter film, visste ni de. Jag älskar HP filmerna, grymma! Har varit hemma idag med, feber, feber, feber, blääää! Nej, men har blivit bättre så kanske kan bli skolan imorgon? Vill inte missa ridningen.

Before I die, HP:





S N O W ?

Hmm...? Ska vi få lite snö denna vintern trots att den snart är slut? Kan säga att jag är grymt sugen på att åka pulka, älskar snö ♥


Feber

Mått riktigt dåligt nu hela helgen nästan, och har feber. 38.7, och jag har typ 36-35 normal så de blir ingen skola för mig imorgon. Ska krypa ner i min säng nu och sätta på någon film och och försöka sova!


slumpad bild.


Today

Vaknade idag med världens halsont. Gick sedan en promenad på ca: 3 km runt hagarna i kylan och de gjorde inte saken bättre precis. Men får hoppas de blir bättre för jag har en del saker kvar att göra idag.

Planer för resten av dagen:

* Städa

* Göra rent mina ridstövlar

* Hoppträning!


Hoppas ni får en bra söndag!



B Y E B Y E J U L E N

Bara jag som tycker de är tråkigt när man tar undan allt julpynt, klär av granen osv?
De får gärna bli sommar, de är inte de men de är så mysigt med julpynt att de är inte sant. Ser så tråkigt och tomt ut när man tagit bort de.



lite halvkassa bilder frfån julgranen men de får duga!


B U B B L E



Before i die


Kan kolla på sånna här bilder i en evighet, har en hel del att hinna med innan jag dör, detta var bara några av sånna här bilder ni kommer få se här!


Visste ni att..

... jag gillar inte ost

...jag köper nästan aldrig vanliga kläder till mig själv, lägger hellre pengar på ridkläder och hästsaker

...jag är en riktig twilightnörd och kan typ alla repliker i eclipse

... jag har 550 IQ!

... jag lär mig aldrig av mina misstag

 


S U M M E R


Olivia

Sitter hemma hos Olivia. Vi ska se på en film om en stud och kanske baka något mumsigt innan de, får se! Ska sova här inatt :) Får se om Olivia kan hjälpa mig lite till med bloggen, allt hittills har jag faktiskt gjort helt själv, stolt! Även fast de bara är headern men ändå.

 

Har spanska jag måste göra i helgen ochså, sen blir de nog Lollo på söndag och följa med henne till friel på julmojset! Efter de hoppträning.

 

Jag, Olivia och Lollo förra året på svalnäs!


Matilda

Tjohej och välkomna till min blogg! Tänkte dra en kort presentation om mig.

Jag heter då Matilda som ni kanske redan listat ut? Jag är en tjej, ganska uppenbart kanske, på 14 sommrar. Mitt stora intresse är hästar och ridning och om jag själv fick välja så skulle jag tillbringa all min tid i stallet och i sadeln. Men jag får nöja mig med att rida lektion två gånger i veckan och vara aktiv på ridskolan genom US så de blir ganska mycket stall ändå. Men denna bloggen ska handla mer om mitt liv utanför stallet. Så om hästarna kan ni läsa på min andra blogg: www.ponnytavling.blogg.se!

 

Mitt andra intresse är nämligen att fota! Även fast jag helst fotar hästar så kan annat ochså vara roligt! Jag har ingen proffskamera direkt, en Canon, halv system typ.

Annars så finns de inte så mycket att säga, jag går i skolan, konfa som de flesta andra och på fritiden umgås jag med mina vänner.