US Piké

Torsdag idag, fredag imorgon (logiskt va?)! Nej men var på möte nu på kvällen med US och några fler. Planera lucia, kommer bli grymt. Vi ska köra våran årliga tävling mot stora styrelsen, iår ska vi även köra ordförande mot ordförande, hahahaha, jag ska vinna ;)

Vi fick även våra US pikéer som vi beställt( den är turkos, inte blå som de ser ut på bilden)


Fullt upp

Dagarna går himla segt nu, känns som om man är i skolan tio timmar varje dag typ. Har en massa läxor, prov osv nu, har ingen aning om hur jag kommer fixa de. Idag är typ enda kvällen på hela veckan som jag är hemma, hejdå mina betyg..
 
Haha, nej men förutom de så rullar allt på ganska bra. 
Såhär ser min vecka ut:
 
Måndag: US möte
Tisdag: plugga..
Onsdag: Ridning på LRK
Torsdag: Sektions möte och US möte
Fredag: Stockholm och Globen :D
Lördag: Sthlm
Söndag: Åker hem från Stockholm, ridning i grästorp
 
 

I wish that I could take it back.

 

stuDYING

Tisdag, känns som att denna veckan går segt, skulle vara typ torsdag idag. Iallafall, var en lång skoldag och skulle egentligen på usmöte ikväll men som tur va flyttade vi de. Har nämligen en svenskainlämning  att skriva klart plus lite kemi och engelska på det, tjoho!  395058_465880513454487_1858031703_n_largeTumblr_mdmjf5tg8k1ria38po1_500_large
 
 
 

Ridning ikväll

Sitter i skolan och väntar på bussen, nackdelen med att inte bo i stan..

Kommer hem vid halv 5, ska äta, plugga, byta om och åka till stallet. Ska rida igen, hoppas på att få Junior för han var himla fin igår!


Stalldag

Idag blir de stalldag som gäller! Ska hjälpa till på ett dagridläger med Fanny.  Sen hoppas jag att jag hinner tvätta av Juniors ben och mage, för i söndags så var de synd om honom och inget hjälpte på leran. Så nu ska jag försöka hinna få bort de innan se torkat.
 
Efter de åker jag nog hem, beror lite på när vi är klara, om det är någon ide att åka hem imellan. För sedan ikväll så  har jag lektion. Blir skönt att faktiskt ha något att göra efter att ha suttit inne framför tv:n hela veckan!
 
gnäggighästi♥

geten.

 

Quote


Sjukling

Det har stått ganska tomt här nu de senaste dagarna. Men har helt enkelt inte haft något att skriva om. Har varit hemma från skolan hela veckan, hata feber. Så har spenderat de senaste dagarna i soffan och hoppats på att febern och huvudvärken ska släppa. Så det blev ingen ridning på Soccan idag och inget i helgen eftersom att jag inte hinner rida.
 
Den enda gången jag varit utanför dörren på hela veckan va igårkväll. Var iväg på DLG Open och jag som trodde jag var ganska säker på vilken linje jag skulle välja, inte nu längre. Nu lutar de åt de jag velat gå från första början igen.
 
Känns som att jag missat sådär lagom mycket i skolan så nästa vecka blir de massa plugg, tjoho vad roligt..
 
Alanya♥↓

Rida Soccan!

På torsdag så ska jag hem till Olivis efter skolan och rida Soccan. Ska rida igenom ett pogram och om de går bra så blir de kanske tävling på söndag, dock är jag lite skeptiskt till om jag fixar de, men Olivia övertalade mig;)
 

DeNiro stövlar säljes!

Svarta DeNiro stövlar i stl 40 i kalvskinn. Sparsamt använda och pedant skötta, som nya!
Nypris ca: 2500, mitt pris: 2200 ink. frakt
(bättre bild kan fixas vid intresse)
 
Mail: [email protected]
 

Annabell

Laddade ner Gimp igår, så har suttit och pysslat med de lite och lärt mig ett och annat. Redigerade bl.a några bilder på Olivias lilla fuxsto.
 

Vad gick snett där?

Hej jag heter Matilda, jag har aldrig ägt ett par skor med klack, nu har jag köpt ett par mördarklackar på 12 cm till balen.. ;)


Globen om 3 veckor!

Om tre veckor så befinner jag mig i Stockholm med väldens bästa! De är globen och SHS som gäller, ska bli riktigt roligt, särskilt att träffa de saknade stockholmarna ♥
 
Sedan så hoppas jag få med mig något roligt från annexet. Dock ska jag egentligen spara pengar nu men den planen sprack, med tanke på Julbalen osv ;) Men något ska jag nog köpa iallfall, har en massa saker jag vill ha bla dessa↓
 

Fredagar är bra dagar!

Kom hem med tidiga bussen idag efter en hyffsat lugn dag i skolan. Ikväll väntar bio med familjen. Ska se på Bondfilmen så hoppas att den är bra. Imorgon så ska vi åka till smögen och mormor, får förhoppningsvis träffa mina små kusiner också. På söndag är de ridning som vanligt.
 
Lugn mysig helg med andra ord. Behövs nu efter en lång skolvecka. Har varit riktgt trött de sista och gått upp en halvtimme för sent varenda dag, inte bra ;)
 
 
Jag vill ha sommar!

oseriöst.seeee

Tisdagblääääää. Vart sjukt trött när jag vaknade, trots att jag gick och la mig hyffsat tidigt, hatar skolan vill ha lov, nuuuuuu. Känns som att jag har 580 läxor och prov och grejsimojsi.
 
Ingen ide att jag fortsätter skriva detta seriösa *hosthost* inlägg och gör något vettigt istället.
 

Söndagsmys

Då var detta lovet över tråkigt nog. Kom hem från stallet och har duschat och sitter nu med datorn i knät och kollar på världscupen och redigerar bilder tillsamans med en kopp te, myyys!
 
 

Hej vinter

Usch vad kallt de är! Kom precis hem från Olivia och är hemma och tar på mig lite mer kläder för att åka och rida i grästorp! Nu är de halsduk, underställ, vinterjacka och fleecevantar som gäller för att överleva kylan, som de inte är någon vits med om de inte är snö.

Hahaha får se om jag överlever ;)

 


BUT IT´S OVER

it couldn´t be forever, it´s over.

Friday

Var ju i götborg igår med Therese och Molly. Hittade en klänning i den sista affären vi var i, är riktigt kräsen av mig så Therese och Molly blev lite trötta på mig ett tag ;)
Fick även med mig 3 tröjor från Chelsea. Så nu saknas bara skor och kanske något smycke till balen.
 
Idag så är de plugga och städa som gäller. Ska även kolla vad jag ska ha på mig imorgon och putsa mina stövlar.