Guldhästen

 

Junior

 

Finaste


Camera on a photo.

                                                                                  

New in Pink

 
Insåg att jag var i stort behov av en ny bikini förra veckan. Kollade runt i hela Ldköping och hittade innte några så klickade hem en från Bubbleroom.com. Idag kom den, och den passade superbra, tycker alltid att det är lute "läskigt" att beställa från nätet när jag inte vet om de passar.
 
Sedan så fick jag med mig en gosig tröja från Race Marine och en "strandpåse" från addidas igår när jag var på stan med Evelyn & Sara.
 

12dagarkvaaaar

Uppdateringen är på topp, ohyeees! ;)
 
Har massaaa i skolan nu känns det som, prov varje dag resten av denna veckan. I söndags så anmälde jag mig till klubbtävlingen på lördag. Hade inte tänkt att vara med egentligen men nu var det ju KM och så. Ska hoppa Junior, CR 70cm och KMklassen i 80cm. Har inga som helst förväntningar. Har inte ridit honom så mycket så tar de som de blir. Hoppar 70 för att känna av läget lite eller vad man ska säga. Becks hänger med mig!
 
Och måste bara säga att om 12 dagar åker jag iväg med familjen och en till familj till Turkiet och Alanya. Kommer inte ens ihåg när jag var utomlandas senast, så lten var jag då. Så ska börja kolla vad jag ska ha med mig osv.
Tagga ;)
 

Idag


Soccan

Har precis ridit klart soccan. Nu är de prinsens tur!


So

Sitter på so lektion nu. Håller på med buddismen, intressant va? Har några lektioner kvar idag. Sedan åker jag hem till Olivia. Jag ska rida Soccan och även Prinsen om jag hinner för Olivia ska träna och hann inte rida. Uppdaterar med dagens ridoutfit och utvärdering av ridpasset ikväll!


Sätt rubriken!

Fick lite förslag på inlägg. Men kom på en bättre ide, vi kör på sätt rubriken. Och då vill jag inte ha rubriken "åsiktsiktsinlägg" utan mer " min åsikt om.." ni fattar? Så kör på med massa rubriker nu, kan vara hästnamn, vänner, om utrustning osv!


Förslag

Nu ni som klagar på min uppdatering. Vad vill ni läsa om? Kom med förslag nu!
 

Sep. 17, 2012

Kom precis innanför dörren. Haft en ganska lugn dag, inga jätte jobbiga lektioner och en mysig pratstund med Ewy på bussen hem.

Nu ska jag slänga ihop en skål fruktsallad och sätta mig med spanskan. Sedan ska rummet städas, ska ladda in bilder från helgen i datorn osv.

Måste bara visa den vackra bilden Linnéa la ut på mig igår, hahaha!


Regnig måndag

Nu var det ett tag sedan jag skrev något här, har haft en liten paus. Har hänt en del roligt sen sist, kanske kommer lite bilder någon dag.

Idag så händer de inte så mycket, ska snart gå till bussen i regnet. Lång skoldag idag och när jag kommer hem så ska jag ta itu med lite mindre roliga saker, som läxor och städning!

(iPadens kamera är sääämst)


Soccan


Movietajm!

Nu ser man inte så bra när det är filmat bakifrån men.
 
 

Fin Atlet

bilden är inte från idag.

Kom precis hem. Atlet var riktigt fin idag när vi hoppade. Vi hoppade en serie som bestod av studds→ 2 galoppsprång→ oxer→ 3 galoppsprång→ räcke! De flöt på bra och sista språnget blev riktigt luftigt och fint, underbar känsla. Hoppade ca 1 m på de sista. Film kommer!
 


Nästan frisk

Gick till skolan idag. Har dock inte  mått så bra men annars hade jag missat ridningen ikväll och vi ska hoppa så då var det värt de. Ville inte missa för mycket i skolan heller.
 
Får nog Atlet idag igen. Men han verkar iallafall lite roligare att hoppa en rida dressyr. Mamma ska filma så de kanske kommer upp här sen. Nu tänkte jag kanske ta och klippa ihop lite från i söndags om de blev något bra.
 

Ser ni oss?


Sjukling

Har haft en supermysig helg som spenderats med mina Überfina vänner och på hästryggen.
 
Skolan börjar om 5 min men jag är kvar hemma, med feber. Så just nu rullar Harry Potter på tv. Ska redigera lite bilder och så hade jag tänkt, om inte huvudvärken kommer tillbaka.