Lista

Hur har ditt 2012 varit? Uppochner
  
Vad önskar du att du gjort mer? Saker som jag struntade i.
 
Vad önskar du att du gjort mindre? vet inte

Vem har du umgåts med mest? Olivia och Lollo

Bästa minnenq från 2012? Björneröd, GBGHS, Globen, Alanya 
 
Är det något du har saknat 2012 som du vill ha år 2013? Tävla utanför klubben

Vem/Vilka/Vad saknade du? Att rida Pepzi och Lucky, tävla.
 
Tror du att år 2013 kommer blir bättre? Hoppas de!

Vad gjorde dig riktigt glad i år? Mina fina vänner.
 
Har du några löften inför år 2013? Nope.

Vad ser du mest framemot med år 2013? Horse Show och Björneröd

En låt som påmminer dig om 2012? Don't you worry child.

Det bästa du har åstadkommit i år?: öööööh, inget x)
 
Vad hoppas du inträffar 2013: Åker utomlands, övertalar mina föräldrar att jag ska få en häst!
 
 
 
 
 

Favorithästbloggar!

Några av de hästbloggar som jag oftast klickar in på↓
www.carlssonpataket.se                                                                                                                                       
www.hamreryttarna.blogg.se
iwww.isabellaochsara.blogg.se
www.linnolsson.se
www.nellieberntsson.se
www.ponnysanning.se
 
 
 

Uteritt


New

obsobsobs! färgen på tröjan från bondelid stämmer inte alls med hur den ser ut i verkligheten

30 december

Vaknade för en stund sedan och har hunnit kolla på ett avsnitt av Gossip Girl. Ska snart gå ner och äte lite frukost och sedan åka till Olivia och spendera dagen där. Ett bra tag sedan jag träffade min fina vän så de ska bli kul.
 

Löshoppning

 

Tillbaka!

Loggade precies in och upptäckte att statistiken hade skjutit i höjden under de senaste dagarna, roligt!
Uppdateringen är ju inget vidare men har helt enkelt inte hunnit. Var ju i Göteborg med Lollo igår och de var en del folk men inte så farligt. Fick med mig lite saker hem, fast tror bara jag köpte ett plagg på rea.
 
Idag har jag varit i stallet hela dagen. Vi har löshoppat alla ridskolehästarna. Junior hoppade 130 i slutet, dock fick mamma bara film från när han klantade sig, han måste lära sig lyfta på benen och tänka lite själv! De rullade på bra och hästarna tyckte att de var kul! 
 
Fotade nästan alla så de kommer upp lite bilder här sedan!
 

Bästi


Ingen röst kvar..

Sitter här med min värmefilt, min nya bästis! Funderar på om det är min grannes gräsklippare som låter, fast de är nog inte så troligt, vem klipper gräset nu lixom? Insåg förut att min kära kameraväska är för liten om jag vill få plats med kameran, båda objektiven, laddare osv. Så ska se om jag kan hitta någon bra som är lite större. Jag och Lollo ska till Göteborg på fredag så ska se om jag kanske kan hitta någon där.
 
Resten av dagen så ska jag fortsätta göra vad jag har gjort hela dagen, inget och vara så tyst som möjligt. nejmen har tappat rösten x antal gånger så kom fram till att de är nog bäst att vara tyst. Sååå intressant...
 


Mina Julklappar

Då var denna julaftonen över och jag har fått superfina julklappar. Orkade inte fota alla sakerna så tog bara en bild och ingen särskilt bra heller men man ser vad de är iallafall hoppas jag.
 
Schabrak JH Collection, från min bror/ Nikkor objektiv 70-300 mm/ Värmefilt/ Schockemöhle luva/ Bok, hästmassage/ Supergosiga strumpor/ Godis/ Superfin Kavaj från CRW + pengar♥
 

Är verkligen supernöjd med mina julklappar iår! Filten har jag redan provat och den var så varm och mysig. Luvan fick jag av Lollo igår, matchar fint till mitt schockemöhleschabrak! Och ni måste erkänna att min lillebror har bra koll på hästsaker ändå! Stod och tittade på de när vi var inne på Hööks och han har lyckats ta rätt storlek och modell, riktigt fint är de! Och objektivet kommer användas flitigt, sedan så är jag ju såklart taggad på att tävla nu så att jag kan inviga kavajen! :)
 
 

dagen före dagen

23 december idag! Tiden har gått så himla fort nu de senaste. Idag har jag dekorerat lite pepparkakshus, klätt granen och så kom Lollo en sväng förut och jag fick min julklapp, Junior kommer bli så fin i den! Tänkte att jag gör så att jag tar kort på vad jag har fått imorgon så kommer de nog upp här.
 
Just nu så vräker snön neroch de blåser lite halvt storm, då är man glad för att man sitter inne i värmen.
Får se om de blir något bloggande imorgon, de är ju trots allt Julafton  ;)
 
 

Goodnight

Avslutar denna dagen med en av mina favvisfilmer. Imorgon står att klä granen och fixa pepparkakshus på schemat, julen är absolut de mysigaste på hela året. Godnatt världen! :)


Julklappsfix

Vart så himlans duktig förut och fixade med lite inslagning osv av lite julklappar, så himlan intressant va? Men jag har absolut noll ideér till inlägg, men bättre än inget ;)
 

Bildminne 2

Bjuder på lite bilder från min och Luckys andra och sista klubbdressyr. Och kan ju säga de att dressyr kanske inte riktigt var vår grej, lilla racerponnyn♥
 
 
 
 

Dagen

Vet att min bloggning suger men har haft lite annat för mig idag. Sov alldeles för länge, har städat, gjort julgodis och fixat med en annan sak, hemligt, hemligt! Nej men ni kommer få reda på de när allt är fixat.
 
Hej roligt inlägg godnatt.
 

Hej Jullov!

Tänkte faktiskt börja detta fina lilla inlägg med att ursäkta mig för den dåliga uppdateringen, skulle faktiskt bli bra på de nu, men har inte haft någon dator att blogga ifrån  de senaste dagarna och blogg.se appen funkar inte.
 

Så, idag så har jag äntligen fått mitt efterlängtade jullov! :D 

 
Spenderade en timme i skolan innan jag tog 11 bussen hem. Gjorde fudge (duktigt, händigt osv) och kollade på några avsnitt av vampire diaries och bara tagit de lugnt. Måste bli av med min förbaskade förkylning nu.'
Intressant va?
 
 
En bild på finfina kaktusfrukten får pryda detta lilla inlägg ♥

5 helt onödiga #

# började kolla på Vampire Diaries förra veckan, nu är jag helt beroende, ooopsi!
 
# har nog aldrig varit borta från skolan så mycket som jag har varit denna terminen. Febern stalkar mig..
 
# jag sitter alltid upp med pall när jag rider för att mina stövlar är så höga att de tar emot när jag böjer benet xD
 
# klarar seriöst inte av att gå in i en ridsportsbutik utan att köpa något, av alla gånger vi har varit på skara hästsport så har jag bara kommit därifrån 2 (?) gånger utan att köpa något, och de var bara för att jag inte hade några pengar...
 
# jag har stl 42 på mina tretorn, bigfoot!
 

Kliar i fingrarna

Kommer ni ihåg HV Polo schabraket som jag skrev om igår? De är charlies kalendervara idag. Så idag så kan man köpa det för nästan halva priset. Kliar i fingrarna och funderar seriöst på att klicka på "köp".
 
 
 

Junior 16 december

När vi red fram i söndags så var han ganska stel och jag red lika bra som en kratta. Usch kändes inte alls bra och han blev stark och bet bara tag i bettet. Får sån prestationsångest när jag inte rider ordentligt och de går dåligt så jag liksom "låser" mig i armarna och blir hård i handen och slutar rida.
 
Vi hoppade en bana i slutet och då gick de mycket bättre. Han vill gärna börja gena efter hindrena, blir särskilt svårt att hålla ut honom i svängarna när jag inte fått igenom honom i sidorna. Han var på hugget och hade bra galopp till de flesta hindrena. Men till näst sista hindret så blev han lite lång och jag slutade rida.
 
Till sista så tappade han galoppen lite och de sista sprången så skulle jag behövt driva på och länga galoppen lite för att han skulle gå av lite tidigare. Istället gjorde jag inget utan vi kom nära på det. Tog det igen, denna gången hade jag samlat ihop honom lite mer och hade mer tryck i galoppen så då hoppade han fint.
 
Det sista skulle vi hoppa de sista hindret och sedan hoppa de som var tvåan fast åt andra hållet så de blev en lite snävare sväng. Och trots att han var särskilt mjuk så fixade han den superbra! Så han var riktigt duktig trots att red dåligt!
 
Nu blev det värsta novellen, ingen kommer orka läsa! ;) Men här är film från när vi hoppade banan:
 
 
 
Sedan är min sits inte direkt något att hurra för...

Hej feber

Var ju i stallet hela dagen igår och får väl erkänna att det kanske inte ver det klokaste jag gjort och att jag inte var så frisk som jag trodde. Vaknade av att halsen var helt svullen och gjorde så sjukt ont, massa huvudvärk och feber inatt. Var hemma idag och kommer vara det imorgon med, vill faktiskt gå till skolan för de är så himla tråkigt att vara hemma, men mamma håller inte riktigt med mig ;)
 
Ska ladda in bilderna och filmerna från igår i datorn, så kommer de upp här sen!
 

15/12

Har haft en mysig dag på Torp. Har köpt alla julklappar och lyckats låta bli att köpa något till mig själv, nöjd!
 
Var inne på hööks bl.a. och provade en kavaj jag funderat på ett tag. Den satt mycket bättre än jag tänkt så kommer nog bli en sådan så småning om! Hittade även ett riktigt fint schabrak som jag tror hade passat superfint på Junior, har dessutom varit inne på att köpa ett till även fast de kanske inte är de mest nödvändigaste men ;)
 
HARVARD SCHABRAK HV POLO
 
 

Julklappshopping!

Lördag idag, mår lite bättre så ska åka iväg och handla julklappar med familjen så är väl borta hela dagen, älskar att handla julklappar, så mysigt att gå runt i alla julpyntade affärer!

Ikväll tänkte jag försöka blogga lite och gå och lägga mig inte allt för sent, ska upp tidigt imorgon och ha stallet.


Bildminne 1

Tänkte köra på lite "bildminnen". Första är bilder från i somras på mig och Prinsen. Jag och Oliviá bestämde oss för att prova att rida honom med graman då han hade varit så otroligt hård i munnen och stel kommer jag ihåg. Varmt var de också och kan säga att de ser mycket bättre ut på bilderna än var de kändes↓

otroligt

     
Hittade denna filmen när jag klickade in på en blogg. Helt otrolgt hur mycket man kan åstadkomma om man tror på sig själv och inte lyssnar på alla andra. klicka på play.
 

Junior

Har ju aldrig riktigt skrivit något om Junior här så tänkte att de var dags att "presentera" honom!
 
Han heter då som sagt Junior och är en valack född 2004. Ridskolam har ägt honom sedan i somras men han har stått där ett tag innan. Har inte riktigt gillat honom innan, tyckte ha var lite "läskig" och litade inte på honom, fråga mig inte varför. Men nu har jag ridit honom hela terminen. Börjat hitta knapparna och lära mig hur han "fungerar".
 

Feber är min nya bästis

Julia klagade på att jag aldrig bloggade, så bara för din skull, eller inte ;) Nej men har helt enkelt inte haft något roligt att skriva så.
 
I måndags så var jag hemma från skolan med min nya bästis, feber. Gick till skolan tisdag och onsdag för jag hade lite prov och så som jag var tvungen att göra. Men febern har hängt i och var hemma igår och idag. Hoppas på att bli frisk nu då jag har planerat stalldag hela dagen på söndag. Har stallet på morgonen, ridning vid 12 och lucia på kvällen, men de finns inte en chans att mamma låter mig åka dit om jag är sjuk.
 
Så kan inte göra mycket annat än att sitta hemma i soffan idag. Ska försöka blogga lite.
 
fröken soccilito↓